Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Полтаві продовжують демонтувати незаконно встановлені тимчасові споруди

Інспекція по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста продовжує роботу щодо демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд на території Полтави.

Так, 8 квітня на вулиці Новий Базар, 13 демонтували торгівельні кіоски. Відповідно до Правил благоустрою та забезпечення чистоти і порядку в місті Полтава, демонтаж встановлених тимчасових споруд та будь-яких конструкцій здійснюється у випадках самовільного розміщення тимчасової споруди, конструкції, недотримання вимог паспорту прив’язки при її встановленні та у разі закінчення строку дії та анулювання паспорту прив’язки, інших дозвільних документів, повідомляють у міській раді.

Завідувач сектору архітектурно-будівельного контролю інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста Денис Павленко розповів, що на демонтаж зазначених споруд є усі підстави:

– Власники кіосків були попереджені: приписи були розміщені і на тимчасових спорудах, і були оприлюднені на офіційному сайті Полтавської міської ради та на шпальтах газети «Полтавський вісник». Після демонтажу споруди зберігатимуться на КАТП-1628. У випадку, якщо власники захочуть її забрати, вони повинні будуть відшкодувати кошти, які були витрачені на демонтаж та зберігання.

Відтак, на засіданні комісії, що опікується питаннями демонтажу незаконно встановлених споруд, було вирішено здійснити демонтаж кіосків.

Перейти до вмісту