Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Полтаві добудовуватимуть 9-у школу

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань розвитку культури, освіти, фізкультури, спорту та молодіжної політики, підтримки ветеранів війни та учасників АТО, соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства Полтавської міської ради розглянули звернення батьків учнів загальноосвітній школі № 9 щодо добудови нового приміщення школи. 

У зверненні зазначено: кількість дітей, що тут навчається постійно зростає і приміщення закладу не дозволяє забезпечити нормальний навчальний процес для їхніх дітей, адже тут замало місця, повідомляє прес-служба міської ради.

Читайте також: У Полтаві взялись вирішувати, чи добудовуватимуть 9-у школу (ФОТО, ВІДЕО)

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Бойченко доповіла, що нині школа № 9 завантажена на 130%.

“Протягом останніх 10-ти років заклад працював у дві зміни, або з підзміною з 11:00 до 16:30. Протягом останніх 3-х років спостерігається значне збільшення кількості класів та учнів у 9-й школі. Враховуючи цей факт, існує необхідність збільшення приміщення закладу, аби задовольнити потреби усіх учнів”

Така проблема, додала Людмила Бойченко, стосується і загальноосвітніх закладів № 5, 38, гімназії № 13.

“Безперечно, проблему необхідно вирішувати, проте, давайте підходити до неї комплексно. На цій території багато каналізаційних мереж навколишніх будинків, які потребують ремонту. Отже, ми маємо проектувати і здійснювати вкрай важливу добудову таким чином, щоб не постраждали інтереси й мешканців”, – зауважив голова постійної комісії Олександр Кудацький.

Депутати взяли звернення батьків до відома та надали управлінню капітального будівництва доручення щодо замовлення проекту добудови.

Перейти до вмісту