Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Миргороді відбулися змагання трудових колективів з дартсу

У спортивному залі миргородської гімназії ім. Т. Г. Шевченка відбулися змагання з дартсу в залік міської Спартакіади трудових колективів Миргорода. Змагання із цього виду спорту проводилися вперше. Коли ще на початку року було прийнято рішення про проведення даного виду змагань було багато сумнівів в доцільності у видовищності заходу і спортивному інтересі серед учасників. Проведені змагання розсіяли всі сумніви – захід вдався на славу, повідомляє Миргородська міська рада.

Вперта боротьба за перемогу розгорнулася в змаганнях серед чоловіків, де фаворитом змагань був представник команди Освіта – Олександр Назаренко. Згідно проведеного жеребкування він виступав раніше за своїх конкурентів і тому боротьба тривала до останньої спроби решти учасників. В підсумку все вирішило лише одне очко – Олександр Назаренко, представник команди освітян – 82 очки, Олександр Середа, представник команди державних установ – 81 очко. А в боротьбі за третє місце довелося суддівській колегії проводити додоткові спроби між Олександром Явтушенко з команди 3 ТВУЗ та Іваном Калашником, які набрали по 77 очок. В додаткових підходах переміг Олександр Явтушенко, який в підсумку і посів третє місце.

В змаганнях жінок впевнену перемогу одержала Ірина Маслак із команди освітян, друге місце завоювала Ірина Бровко із команди газового господарства і третьою стала Анастасія Сіра із команди коледжу.

В командному перше місце посіла команда працівників освіти, другими стали представники коледжу ім. М. В. Гоголя і третє місце посіла команда 3 ТВУЗ. Після проведених видів змагань першою йде команда 3 ТВУЗ -87,5 балів, другою йде команда освітян – 83,5 балів, на третє місце вийшла команда представників державних установ – 70 балів.

Наступним видом змагань будуть змагання з міні – футболу, які розпочинаються 16 квітня 2019 року на міському стадіоні “Старт”.

Перейти до вмісту