Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубенському міськвиконкомі вирішували, як попередити пожежі в екосистемах

У залі засідань виконавчого комітету Лубенської міської ради під головуванням міського голови Олександра Грицаєнка відбулось планове засіданням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, надзвичайних ситуацій та безпечної життєдіяльності населення.

Як повідомили на сайті Лубенської міськради, серед основних питань, що розглядалися були обговорені на засідання – про попередження виникнення пожеж в екосистемах міста під час пожежно-небезпечного періоду, про стан промислової безпеки та охорони праці суб’єктів господарювання, що використовують аміак для виробничих потреб, про дії населення при виявленні вибухонебезпечних предметів та пристроїв.

Крім того, присутні розглянули й решту не менш важливих тем. Зокрема йшлося про стан протипожежного водопостачання на території м. Лубни, про підготовку до купального сезону, визначення, облік та обладнання місць масового відпочинку населення на водоймах міста.

Комісія зі всіх питань порядку денного прийняла відповідні рішення з наступним доведенням до відома безпосередніх виконавців.

Перейти до вмісту