Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці триває прийом заявок на конкурс соціальних відеороликів “Разом за добро”

Конкурс соціальних відеороликів “Разом за добро” проводять у Кременчуці четвертий рік поспіль з метою профілактики соціально-негативних явищ у молодіжному середовищі шляхом зйомки відеороликів учнями та студентами навчальних закладів міста.

Мета заходу: профілактика тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, ігроманії, ВІЛ/СНІДу у молодіжному середовищі, популяризація здорового способу життя, формування молодіжної субкультури з пріоритетами здоров’я, спорту, активного відпочинку, відмови від шкідливих звичок, залучення молоді до вирішення власних проблем та спрямування зусиль молоді в конструктивне русло, системний позитивний вплив на процеси самовизначення та соціалізації молоді.

Етапи конкурсу:

26 березня 2019 року – старт Конкурсу. Розповсюдження інформації про конкурс серед потенційних учасників.

З 26 березня до 15 квітня 2019 року – прийом заявок на участь у Конкурсі. (bit.ly/Video_Kremen)

З 15 по 30 квітня 2019 року – зйомка відеороликів у навчальних закладах.

30 квітня 2019 року о 15:00 в приміщенні Молодіжного Парламенту Кременчука – засідання журі, здача відеороликів. Відео, що пройшли перевірку на відповідність вимогам, зазначеним в даному Положенні, будуть опубліковані на каналі відеохостингу “YouTube” «Конкурс соціальних відеороликів «Разом за добро».

З 1 травня до 15 травня 2019 року включно – голосування на відеохостингу “YouTube” за кращий відеоролик в кожній з категорій.

З 16 травня 2019 року – визначення переможців членами журі в кожній з категорій.

23 травня 2019 року – нагородження учасників та переможців Конкурсу.

Переможці:

У кожній категорії буде визначено 1, 2 та 3 місце. За перше місце навчальний заклад отримає цінний подарунок. Переможці в кожній з категорій отримають заохочувальні призи. Усі учасники будуть нагородженні грамотами за участь у Конкурсі.

Перейти до вмісту