Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Чорнухах учням показали профорієнтаційне дійство «Веселка робітничих професій»

Яскраві презентації найрізноманітніших професій показали старшокласникам опорного закладу «Чорнухинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Г.С.Сковороди» на профорієнтаційному дійстві «Веселка робітничих професій», яке провели фахівці Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості.

На зустріч до майбутніх випускників приїхали представники Військового коледжу сержантського складу міста Полтави, Національного фармацевтичного університету з Харкова, Лохвицького медичного училища, Гадяцького коледжу культури і мистецтв ім. І.П.Котляревського, повідомляють у Полтавському обласному центрі зайнятості.

Учні дізналися про професії, за якими навчають у презентованих закладах, умови вступу, можливості працевлаштування за обораною спеціальністю, дізналися, де може в майбутньому працювати той чи інший фахівець.

Приємне враження на глядачів молодіжного профорієнтаційного дійства справили виступи студентів навчальних закладів.

Дуже цікавими виявилися представлення різноманітних спеціальностей у сценках і в особах.

Діти переконалися: світ професій широкий і різнобарвний, усього в житті потрібно вчитися: і працювати руками. І управляти механізмами, й обслуговувати людей тощо. Того, що вмієш і того, що знаєш, за плечима не носити. Знання, вміння й навички – безцінний скарб кожної людини, що допоможе знайти своє місце в житті й обрати спеціальність і роботу до душі.

Перейти до вмісту