Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

СОК “Супутник” готують до роботи в літній оздоровчий період (ФОТО)

У філії ДЗОВ «Зоряний» спортивно-оздоровчому комплексі «Супутник» активно готуються до роботи влітку 2019 року. Хід виконання ремонтних робіт минулого тижня перевірила заступник міського голови Ольга Усанова.

У таборі проводять капітальний ремонт другого поверху двоповерхового житлового корпусу, ремонтуються кімнати, коридор, санвузли. Завдяки цьому, влітку табір зможе прийняти на 45 відпочиваючих більше ніж минулого. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

За словами директора ДЗОВ «Зоряний» Григорія Угніча,  проводиться також масштабний ремонт приміщень харчоблоку. Там планують також оновити обладнання, зокрема, придбати пароконвектаційну піч, що дасть можливість готувати якісну, різноманітну і дієтичну їжу.   Крім цього, у СОК «Супутник» виконують заміну каналізації та здійснюють ремонт вуличного освітлення.

Заступник міського голови Ольга Усанова зазначила, що перед будівельниками поставлено завдання завершити ремонтні роботи до 15 травня до офіційної прийомки табору.

СОК «Супутник» розпочне працювати з 6 червня, для дітей в ньому буде організовано 3 оздоровчі зміни по 21 дню. Вартість путівки 5817 грн. Варто зазначити, що у таборі створені умови для відпочинку дітей з обмеженими фізичними можливостями.

 

Перейти до вмісту