Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Сьогодні Міжнародний день солідарності молоді

Майже 90% всіх молодих людей живуть в світі, що розвивається. На нашій планеті зараз проживає близько 1,8 мільярда людей у віці від 10 до 24 років, в деяких країнах більше 50% населення – люди, яким ще не виповнилося 18 років. На підлітків і молодь у віці від 10 до 24 років в США і Китаї припадає 20% населення.

Сьогодні молоді люди, безумовно, набагато сміливіше попередників у відстоюванні своїх прав і поглядів, повідомляє dilovamova.com.

Міжнародний день солідарності молоді відзначається щорічно з 1957 року за рішенням Всесвітньої федерації демократичної молоді.

Цей пам’ятний день служить ще одним приводом, аби привернути увагу державних органів, суспільства та засобів масової інформації до проблем молоді.

Об’єднання зусиль молодіжних, громадських організацій, широких верств населення, людей небайдужих, що душею вболівають за майбутнє своїх дітей і онуків, дозволить підсилити контроль суспільства за дотриманням прав молоді, підвищенням організованості і творчої активності молоді в реалізації економічних, соціальних, науково-технічних і етичних проблем суспільства, зміцнення спадкоємності поколінь, законності і правопорядку.

Чи легко бути молодим – це залежить від ступеня згуртованості молоді у вирішенні своїх проблем.

Перейти до вмісту