Ви тут:
ВИБОРИ 2019 Суспільство Україна 

Робота ведеться на кінцевий результат, – Бірюков розповів про стратегію Порошенка перед другим туром

У штабі чинного Президента Петра Порошенка робота ведеться на кінцевий результат – на перемогу, сказав радник Президента України, радник міністра оборони України Юрій Бірюков в ефірі “5 каналу” в програмі “Інформаційний вечір”. Про це повідомляє 5.ua

“Результати очікувані. Є якісь проценти, які очікувалися, а якісь – ні, тому продовжується робочий процес. Ще півроку тому серйозно шанси Петра Порошенко потрапити до другого туру ніякі соціологи не сприймали. Або 3-4 тижні, коли з Порошенком йшли майже поряд і стояло питання, хто потрапить до другого туру. Тому робота ведеться на кінцевий результат. Тобто не на проміжні перемоги, а на кінцевий результат”, – сказав Бірюков.

Він додав: “Стратегія на перший тур була – вийти у другий тур, завдання виконане. А стратегія на другий тур – перемогти у виборах. Тобто остаточний результат – це перемога. І точно так само ця стратегія буде реалізована”.

Бірюков також розповів, як діятиме штаб Порошенка в найближчі три тижні перед другим туром.

“Стратегія на найближчі тижні – працювати з виборцями, ми маємо пояснювати нюанси, наприклад повноваження Президента, бо в нас дуже багато виборців не до кінця розуміють повноваження Президента України. Багато в чому це через ЗМІ, які звинувачували Порошенка у будь-яких проблемах, гріхах тощо, тому стратегія – пояснювати повноваження чинного Президента, пояснювати досягнення за останні п’ять років і особливо в контексті тих умов, в яких ці досягнення отримані”, – розповів Бірюков.

Перейти до вмісту