Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Рятувальники нагадують мешканцям Полтавської області правила пожежної безпеки

10-12 квітня фахівці ДСНС провели профілактичні бесіди з мешканцями міст Полтава, Гадяч, Лубни, Котелевського, Шишацького та Лохвицького районів.

Під час спілкування з громадянами рятувальники розповідали як не допустити пожежі, роз’яснювали як діяти у разі виникнення загоряння в помешканні та на відкритій території, як проводити евакуацію та гасити пожежу на початковій стадії. Крім того, наостанок профілактичних бесід співробітники Служби порятунку «101» вручали тематичні листівки. 

Рятувальники Полтавської області закликають громадян дбати про належний протипожежний стан помешкань.

– Зокрема, слідкуйте за станом та справністю електромережі, у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, обігрівачі  тощо. Також, не паліть у ліжку, не залишайте малолітніх дітей без нагляду та не дозволяйте їм бавитися сірниками. Намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.

Пам’ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню. У разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події відразу телефонуйте за номером 101, – закликають в УДСНС України у Полтавській області.

Перейти до вмісту