Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Подружжя «наркоділків» з Пирятинщини взяли під варту

Підозрюваних у незаконній діяльності, пов’язаній зі збутом наркотиків, затримали у Лубенському районі. В автомобілі подружжя, у затриманні яких брали участь поліцейські управління протидії наркозлочинності області спільно з батальйоном поліції особливого призначення, за процесуального супроводу Лубенської місцевої прокуратури, виявили наркотичний засіб та гроші, здобуті злочинним шляхом.

Як повідомив очільник поліції Полтавщини Андрій Замахін, у помешканні фігурантів виявили пластикові пляшки з речовиною, зовні схожою на опій ацетильований, ангідрид оцтової кислоти, екстракт макової соломки у рідкому стані, насіння маку та макової соломи, гроші і посуд із залишками наркотичної речовини.

Поліція встановила, що жінка вже була засуджена за наркозлочини. Чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

На часі підозрюваних взяли під варту. Тривають слідчі дії у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, повідомили у поліції Полтавщини.

 

Перейти до вмісту