Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині шукають фінансування на ремонт дороги у Семенівці

Протягом 2016-2018 років були відремонтовані найбільш зруйновані ділянки автошляху Т-17-16 Хорол-Кременчук. Загальна протяжність нового покриття – близько 30 км, також влаштовано штучний уповільнювач швидкості Traffic Calming Measures. На ці роботи витрачено 209 млн. грн.

Проте у Службі автомобільних доріг у Полтавській області повідомляють, що наявний обсяг фінансування з державного бюджету не дає можливості провести ремонт інших ділянок, зокрема в межах Семенівки від залізничного переїзду до вулиці Транспортна. Ця ділянка має значні деформації, що спричинені рухом великотоннажних транспортних засобів, що здійснюють перевезення сільськогосподарської продукції до місцевого елеватору.

“Попри неодноразові звернення до місцевої влади, жодної гривні на співфінансування ремонту даної вулиці з місцевого бюджету отримано не було. Підприємці також не сприяють ремонту шляху, яким до них рухається транспорт і за рахунок зруйнованих доріг отримують свій дохід. Звертався Міністр інфраструктури Володимир Омелян до бізнес-структур, звертаємося і ми: давайте разом відроджувати та зберігати автодороги. Позитивні приклади є в Службі автомобільних доріг у Чернігівській області. Ми відкриті до діалогу та спільних дій як з місцевою владою, так і з підприємцями”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту