Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчуцький табір «Зоряний» готується до літа

У Кременчуці повним ходом іде підготовка до літнього оздоровлення. У комунальному позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний» вже розпочалися ремонтні роботи. Хід їх виконання сьогодні проінспектувала заступник міського голови Ольга Усанова, повідомляє Кременчуцька міська рада.

За інформацією керівника ДЗОВ «Зоряний» Григорія Угніча, цього року за кошти міського бюджету виконують капітальний ремонт з облаштуванням туалетних кімнат у двох останніх корпусах, які ще не були облаштовані окремими системами водопостачання та туалетами. Продовжують ремонт адміністративного корпусу, буде капітально відремонтовано медичний блок – кабінет лікаря та кімнати ізолятору відповідатимуть сучасним медичним нормам.

Планують замінити тротуарну плитку біля клубу, а також поблизу 1 і 6 корпусів. Біля будівлі, де проводяться загально табірні заходи, плитку укладуть візерунком, схожим на вишиванку.

Всі роботи мають бути завершені до старту оздоровчої кампанія. Перша відпочинкова зміна розпочнеться з 1 червня.

Варто відзначити, що з кожним роком матеріально-технічна база цього позаміського дитячого закладу удосконалюється. На ці цілі виділяються кошти з міського бюджету.

Перейти до вмісту