Ви тут:
Спорт Суспільство 

«Донбас» у кроці від чемпіонства в УХЛ

«Дніпро» закинув шайбу за 7 секунд до кінця матчу, але перевести гру в овертайм не зміг.

Як розповіли в УХЛ, без малого 53 хвилини команди шукали свої шанси у чужих воріт, змушуючи суперника помилитися. Відкрити рахунок в матчі вдалося Віктору Захарову – обігравшись з Євгеном Никифоровим, капітан донеччан кистьовим кидком “пробив” на мить втратившого концентрацію Олега Петрова. Ця шайба стала четвертою для форварда «Донбасу» у фінальній серії плей-оф.

Незадовго до фінальної сирени «Дніпру» вдалося закріпитися поблизу чужих воріт, і Дмитро Підгурський випустив шостого польового гравця замість голкіпера. Однак закинути Богдану Дьяченко у херсонців не вийшло, зате відзначився Віталій Лялька – нападник «Донбасу» доїхав до чужій синьої лінії, і встановив рахунок 0: 2.

За 11 секунд до кінця третього періоду Ілля Декало підставив ключку під кидок Кирила Бондаренко, і відправив шайбу за спину Богдана Дяченко. Однак часу зрівняти рахунок у “щук” вже не залишалося – перемога 2: 1 дозволила «Донбасу» зробити рахунок в серії 3: 1 на свою користь.

П’ятий матч фінальної серії плей-оф чемпіонату відбудеться в Дружківка 12 квітня. Початок зустрічі о 18:30, пряма трансляція – на телеканалі XSPORT.

Перейти до вмісту