Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» придбали 17 спортивних велосипедів

Сьогодні, 4 березня, міський голова Кременчука Віталій Малецький разом із своїм заступником Русланом Проценком та головою Полтавської обласної федерації велосипедного спорту, депутатом міської ради Геннадієм Іваняном передали Кременчуцькій міській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард» 17 сучасних спортивних велосипедів, придбаних за кошти міського бюджету.

Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Віталій Малецький зазначив, що підтримка та розвиток спорту у Кременчуці є одним із пріоритетних у роботі міської влади. Для того, щоб молодь могла займатися в тому числі і велосипедним спортом у місті працюють над створенням всіх необхідних умов. Філії дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард», де діти зможуть освоювати велосипедний спорт, створено у центральній, нагірній частині міста, а також у Крюкові та на Молодіжному.

Велосипеди намагалися придбати у І кварталі, щоб діти мали змогу вже навесні розпочати на них тренування, адже за словами тренерів, техніка, на якій тренувалися діти раніше, була придбана ще 8-10 років тому та постійно виходила з ладу. Відтепер близько 80 юних спортсменів, які займаються велоспортом, зможуть тренуватися на нових велосипедах.

Перейти до вмісту