Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Делегація з Полтавщини презентувала туристичний потенціал регіону у Кропивницькому

19-20 квітня 2019 року представники Департаменту культури і туризму Полтавської облдержадміністрації презентували туристично-рекреаційний потенціал області в м. Кропивницький під час VІІ Центрально-Українського музейно-туристичного фестивалю та Міжрегіональної туристичної виставки «Кіровоградщина запрошує-2019», яка проходила на території Кропивницького дендропарку, що зветься «українською Голландією».

Про це інформує портал “Полтавщина туристична”.

З представленими матеріалами про туристично-рекреаційні та саноторно-курортні об’єкти Полтавщини, окрім відвідувачів та учасників заходів, ознайомився перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, котрий зазначив про всебічну підтримку з боку місцевої влади всіх проектів, спрямованих на розвиток партнерських відносин у сфері туризму між Кіровоградщиною та іншими регіонами держави. Питання співпраці між регіонами України щодо розвитку внутрішнього туризму та регіональних дестинацій обговорювалось учасниками заходів і під час круглого столу.

Позитивні враження у всіх учасників виставки залишилися й від рекламно-інформаційного туру, до якого увійшли екскурсії вулицями м. Кропивницький, до КЗ «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та по Кіровоградському академічному обласному музично-драматичному театру ім. М.Л. Кропивницького, до Музею-заповідника І.К. Тобілевича (Карпенка-Карого) «Хутір Надія», створеному на території садиби, що належала визначному драматургу, театральному діячеві кінця XIX -початку XX ст. Іванові Карпенку-Карому (Тобілевичу), та до садиби сільського екологічного (зеленого) туризму під смисловою назвою «На гачок», власники якої, окрім звичайного відпочинку у сільській місцевості, пропонують організований відпочинок на ставку та риболовлю.

Перейти до вмісту