Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Через договірні матчі може зникнути ще один футбольний клуб України

Журналіст Костянтин Андріюк стверджує, що на ковалівський “Колос” може очікувати доля “Сум”, яких позбавили професійного статусу.


Про це журналіст написав на своїй сторінці у соцмережі facebook.


“З достеменних мені джерел відомо, що дуже скоро в КДК ФФУ з’явиться пухкенька пачка доказів участі в договірних матчах за участю офіційних осіб ФК Колос. І на цей клуб, вочевидь чекає доля Сум. Тобто, позбавлення професійного статусу.  Про те, що Колос працює з арбітрами подейкували вже дуже давно. Тепер маю деякі підтвердження. Одним із учасників таких схем, був скандально відомий арбітр 1 Ліги – Віктор Арановський. Є інформація, що саме Арановського-молодшого ФК Колос використував як посередника в роботі з арбітрами”, – йдеться у повідомленні.

«Колос» (Ковалівка) — український професійний футбольний клуб, представляє село Ковалівку Васильківського району Київської області. Виступає в першій лізі чемпіонату України. Заснований у 2012 році. Тричі ковалівці ставали чемпіонами Київської області, тричі володарями Суперкубку Київщини у 2012, 2013 та 2014 років й один раз команда виграла Кубок області у 2014 році.
Домашні матчі клуб проводить на стадіоні «Колос», місткість якого складає 1850 глядацьких місць.
Посаду президента клубу обіймає Андрій Засуха (син Анатолія Засухи), головний тренер — Руслан Костишин, капітан команди — Сергій Козир.

Перейти до вмісту