Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Батути та ігрові кімнати: вирішили, які літні атракціони для дітей розміщуватимуться в Сонячному парку

19 квітня відбулася виїзна нарада за участі членів комісії з питань розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм та підприємців, що розташовують свої об’єкти на території Сонячного парку. Провела нараду заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Юрченко. Про це повідомили у полтавській міській раді.

Нарада відбулася безпосередньо на місці розміщення літніх дитячих атракціонів, аби оглянути територію та обговорити доцільність їх розміщення саме на території Сонячного парку. Нагадаємо, раніше питання розміщення цих об’єктів було відправлено на довивчення.

– Цьогоріч до міської влади надійшло дуже багато пропозицій від підприємців щодо розміщення атракціонів на території Сонячного парку, – розповіла заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Юрченко. – Виникла проблема: адже, якщо ми розмістимо тут усіх охочих, то він перетвориться на парк атракціонів. Тому ми відібрали лише найкращі варіанти із запропонованих. При цьому акцент робили на головному – безпеці дітей. Я поставила умову, щоб кожен працівник атракціонів обов’язково пройшов курси медичної підготовки, щоб надати, в разі потреби, першу допомогу.

Відтак, за словами Тетяни Юрченко, будуть розміщені великогабаритні об’єкти: надувні гірки, ігрові кімнати. Маленькі атракціони типу “Джампінг” та “Рибалочка” не дозволили розміщувати у парку, аби не виникало перенасичення.

Перейти до вмісту