Ви тут:
Спорт Суспільство 

Євген Коноплянка може залишити влітку “Шальке”

Українському півзахиснику більше не довіряють у німецькій команді.

За інформацією Bild, Коноплянка не входить в плани керівництва “Шальке” на наступний сезон. Також “кобальтові” можуть позбутися Аміна Арита, Саліфа Сані, Омара Маскареля, Себастіана Руді, Ральфа Ферманн, Хамзи Мендільо, Набіль Бенталєб, Матії Настасіча та Марка Ута.

У поточному сезоні Коноплянка провів 17 поєдинків у складі гельзенкирхенського клубу, відзначившись одним голом та двома ассистами.

Євген Олегович Коноплянка (нар. 29 вересня 1989, Кіровоград, СРСР) — український футболіст, півзахисник збірної України та німецького клубу «Шальке 04».

30 серпня 2016 підписав контракт із німецьким «Шальке 04», де виступатиме до кінця сезону 2016/17 в оренді з правом викупу. Отримав номер «11». Дебютував у матчі проти мюнхенської «Баварії». Дебютним взяттям воріт відзначився у матчі із «Краснодаром» у третьому раунді групового етапу Ліги Європи, що завершився перемогою «королівсько-білих» із рахунком 0:1. Коноплянка також потрапив до символічної збірної туру. У матчі Кубку Німеччини оформив дубль (голи на 20 та 44 хвилинах), в результаті «Шальке 04» здобув перемогу над «Нюрнбергом» з рахунком 3:2.

Перейти до вмісту