Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Яскраве вбрання та діти: як Оля Полякова двічі запалювала у Полтаві (ФОТО)

Відома українська співачка цими вихідними розпочала свій концертний тур під назвою «Королева ночі» двома концертами у Палаці дозвілля «Листопад».

Нещодавно у Києві відбулася щорічна церемонія нагородження музичної премії YUNA 2019, де у категорії «Краща виконавиця» претенденткою на перемогу вважалася Оля Полякова. У підсумку вона поступилася перемогою Джамалі, однак цей факт не став на заваді старту нового концертного туру співачки, який відбувся у Полтаві.

За словами полтавців, які побували на концертах, співачка неодноразово змінювала вбрання та співала зі сцени як старі хіти, так і ті пісні, які не так відомі широкому загалу. Окрім того, між виступами вона фотографувалася з дітьми.

Слід відзначити, що представники співачки вже оголосили про додатковий концерт Олі Полякової у Полтаві. Він має відбутися 20 травня.

Фото взяті із соцмереж.

Ольга Юріївна Полякова, сценічне ім’я Оля Полякова, Суперблондинка (нар. 17 січня 1984 року, Вінниця, Українська РСР) — українська акторка, співачка і телеведуча російського походження. Переможниця другого сезону «Народної Зірки», учасниця четвертого сезону «Танців з зірками» та ведуча розважального шоу «Зоряні яйця».

Народилася 1984 року у Вінниці. Батько — дипломат, посол Радянського Союзу на Кубі, мама — лікар-педіатр.

Заміжня, двоє дітей: Марія (2005 р. н.), Аліса (2011 р. н.)

Перейти до вмісту