Ви тут:
Освіта Суспільство 

Викладачам інститутів післядипломної освіти підвищать зарплату на 11%

Посадові оклади науково-педагогічних працівників інституту післядипломної педагогічної освіти мають бути підвищені з 1 січня 2019 року на 11%. Про це йдеться у роз’ясненні Профспілки працівників освіти і науки, пише Освіта.ua

У профспілці зазначають, що постановою Кабінету Міністрів від 23.01.2019 № 36 «Про підвищення посадових окладів науково-педагогічних працівників» з 1 січня 2019 року передбачено підвищення на 11% посадових окладів науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти державної та комунальної форм власності, перелік посад яких затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 14.06.2000 № 963 «Про затвердження переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників».

Також відповідно до закону «Про вищу освіту» до закладів вищої освіти належать, зокрема, інститути післядипломної педагогічної освіти, які є вищими навчальними закладами III – IV рівнів акредитації.

«Зважаючи на зазначене, посадові оклади науково-педагогічних працівників інституту післядипломної педагогічної освіти мають бути підвищені відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 36 з 1 січня 2019 року на 11%», – наголосили у Профспілці працівників освіти і науки.

Перейти до вмісту