Ви тут:
Суспільство 

В “Укрзалізниці” назвали причини здорожчання залізничних квитків

Компанія планує підвищити тарифи на квитки для пасажирів у 2019 році на 25,4%, однак саме підвищення має ще затвердити Кабінет міністрів України.

Більше про це у інтерв’ю сайту “Сегодня” розповів керівник “УЗ” Євген Кравцов.

“Дійсно, проект попереднього фінансового плану передбачає індексацію пасажирських і вантажних тарифів. Але до обговорення фінансового плану питання індексації пасажирських тарифів на порядку денному не стоїть.

А ми бачимо чітку динаміку інфляції, індексу цін промислових виробників і, звичайно, не можемо ігнорувати вартість наших послуг, в тому числі пасажирських перевезень. Тому ціни будуть змінюватися – іншого шляху не існує”, – йдеться у повідомленні.

Акціонерне товариство «Українська залізниця» (АТ «Укрзалізниця», Укрзалізниця) — державне акціонерне товариство залізничного транспорту загального користування, національний перевізник вантажів та пасажирів, метою діяльності якого є задоволення потреб у безпечних та якісних залізничних перевезеннях у внутрішньому та міжнародному сполученні, забезпечення ефективного функціонування та розвитку залізничного транспорту та ін.

Перейти до вмісту