Ви тут:
Культура Суспільство 

Український голос з інтернаціональним звучанням: TAYANNA відіграла перший сольний концерт у Києві

У столичному клубі Bel’etage відбулася презентація концертної програми TAYANNA «Фантастична жінка». Виступ тривав дві з половиною години, протягом яких співачка виконала 22 трека, з них 8 у дуеті і 3 на біс.

Співачці з легкістю вдалося підняти на емоційний пік повний зал – понад 800 людей з першої ж композиції «Фантастична жінка» – лід-синглом майбутнього альбому.

Крім улюблених пісень «Шкода» і «Тримай мене», які підспівував весь зал, TAYANNA виконала треки в незвичайному аранжуванні в дуеті з запрошеними артистами: Alekseev, Laud, Вірою Кекелією, Мартою Адамчук, групами Kadnay, Luiku, Freedom Jazz і юною грузинською співачкою Ніно Басилая.

«Леля», під яку «танцює вся країна», придбала забарвлення балканських мотивів завдяки музичному складу етнічних інструментів групи Luiku, повну свободу для експериментів зі звучанням фанкової композиції «Літо» дозволила собі група Kadnay, додавши нотки інді-року, також припала глядачам до душі нова пісня «Спи» – дуетний трек з LAUD, який увійде в сет-лист майбутньої платівки.

Вперше на сольному концерті в live – версії пролунав сингл «Як плакала вона», студійна прем’єра якого призначена на 12 березня.

Зворушливим номером по праву можна назвати виконання пісні «Чорнобривці» з рідним братом Мішей Марвіним. TAYANNA вимовила пронизливу промову подяки мамі, яка в цей день приїхала з Чернівців розділити успіх дочки.

Апогеєм музичного вечора стало виконання композиції «Привіт, ми ще не знайомі», сидячи за клавішними, TAYANNA зізнавалася в коханні незнайомцю. Публіка, не стримуючи оплесків, позначила наперед: цей трек неодмінно стане хітом.

Протягом концерту співачка змінила три сексуальних вбрання. Ідея образів належить дизайнерському дуету LUVI – Людмилі Седляр і Вікторії Заграфова, а також продюсеру, режисерові Алану Бадоєву, який в цей вечір прийшов насолодитися голосом своєї музи.

«На концерт я прийшов як гість, оскільки TAYANNA сама протягом півроку збирала по крихтах команду, кожну людину, музиканта, продумувала все для створення цього концерту. Вчора я побачив його вперше і був зачарований», – прокоментував Алан Бадоєв.

На думку глядачів, TAYANNA зуміла підібрати свої ключики до сердець і душ всіх присутніх. І, як не було б банально, вони – музичні.

Перейти до вмісту