Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбувся концертно-мистецький захід «Лиш ти одна така на цілім світі» (ФОТО)

14 березня в resto-club «Podium» відбувся концертно-мистецький захід «Лиш ти одна така на цілім світі», організований управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому.

На концерт запросили 100 жінок, серед яких мами-героїні, мами, які виховують п’ятеро та більше дітей та дружини загиблих учасників антитерористичної операції.

Привітати зі святом весни, підтримати та подякувати мамам завітав на захід депутат міської ради Олександр Глазов. Цього дня, зауважує депутат, вони відволікли жінок від їх рутинної праці і подарували їм справжнє свято:

– Такі заходи вкрай важливі. Вони спрямовані на те, щоб ще раз підкреслити – всі мами, дружини, бабусі – прекрасні жінки, які заслуговують на пошану та повагу. Хочу побажати вам справжнього жіночого щастя, щасливої жіночої долі.

Серед запрошених на свято мати-героїня Оксана Тихонова. Жінка виховує восьмеро дітей. Говорить, діти – це її підтримка та сенс життя. Разом з тим, додає: виховання дітей забирає багато сил, тож важливо та приємно, що міська влада не лишається осторонь проблем великих родин:

– У нашому місті піклуються про багатодітні родини. Влаштовують всілякі соціальні акції, долучають до розноманітних заходів різних форматів. Піклуються про добробут та розвиток дітей. І дуже приємно, що не забувають про нас, мам. Такі концерти вчергове доводять увагу та небайдужість з боку міської влади.

Протягом заходу на жінок чекала маса сюрпризів, які підготували організатори та спонсори. Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Бабенко розповіла, що серед запрошених будуть розіграні 50 сертифікатів макіяж, перукарські та манікюрні послуги, фотосесію та багато іншого.

– Нам хотілося порадувати чарівних полтавок приємним концертом з розіграшем цінних сертифікатів.

Святкову атмосферу створювали для присутніх вокалісти Дмитро Соколов, Еміль Вілонджа, хореографічний колектив «Міленіум» та талановита полтавська молодь. А окрім сертифікатів цього дня жінки отримали і приємні подарунки.

Перейти до вмісту