Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді відбулися змагання з шахів серед трудових колективів

У шаховому клубі пройшли змагання з шахів. Учасниками стали представники 7 трудових колективів, які делегували 14 учасників.

У жінок одразу розпочалася напружена боротьба за призові місця і в останньому турі визначилися призери змагань. Переможницею стала Людмила Коростиленко, яка представляла команду 3 ТВУЗ, друге місце посіла дебютантка змагань Вікторія Максимова, представниця команди працівників державних установ і третє місце посіла Олена Чопенко із команди Енергофінанс, повідомляють у міській раді.

У чоловіків явним фаворитом виглядав Валерій Яворовський, який представляв команду працівників освіти. Решта учасників до останнього ходу визначали призерів змагань.

У підсумку другим став Віктор Лук’янчук з команди 3 ТВУЗ, а третім став Сергій Панченко, представник команди Енергофінанс, лише завдячуючи кращим показникам в іграх з учасниками, які набрали однакову кількість очок.

В командному заліку впевнено перемогла команда 3 ТВУЗ, другими стали освітяни і третіми представники команди працівників державних установ.

Після двох видів змагань в командному заліку утворилося двовладдя між командами працівників освіти та командою 3 ТВУЗ, які набрали по 28 балів, на третє  місце вийшла команда Енергофінанс.

Перейти до вмісту