Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді відбулися спортивні змагання II етапу Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

У спортивному залі Миргородської гімназії імені Т.Г. Шевченка відбулися спортивні змагання II етапу Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я». П’ятнадцятий рік поспіль дані змагання проводяться під егідою Всеукраїнського та регіональних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і мають на меті сприяти зацікавленості в систематичних заняттях фізичною культурою і спортом в колі сім’ї, пропаганді здорового способу життя, підвищенню рухової активності серед населення.

Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Право на участь у спортивно-масовому заході отримали переможці та призери внутрішньошкільних змагань, які проводилися напередодні, а саме родини Перепечаєвих, Дейнек, Ребриків, Радановичів, Омельченків, Сіряків, Полов’янів та Нестеренків. З початком змагань їх учасників привітали начальник відділу молоді і спорту Миргородської міської ради Козлова В.О. та виконуючий обов’язки міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Супруненко А.П.

Вісім кращих сімейних команд змагалися в п’яти естафетах, демонструючи свої найкращі якості у спритності, швидкості та вмінні проявити свої морально-вольові якості для досягнення мети. В перервах між етапами змагань учасників та вболівальників розважали своїми виступами учасники танцювального колективу гімназії. В ході напруженої спортивної боротьби кожна команда прагнула показати себе якомога краще та була гідною стати переможцем чи призером фестивалю. До закінчення останнього етапу важко було передбачити, як розподіляться місця в турнірній таблиці серед команд.

За результатами змагань третє місце посіла родина Полов’янів, які представляли ЗОШ №3. На другому місці розташувалася родина Омельченків зі спеціалізованої ЗОШ №5. А переможцями цьогорічних змагань стала спортивна родина Перепечаєвих, які також представляли цей загальноосвітній навчальний заклад.

На урочистому підбитті підсумків спортивного заходу, команди, які посіли місця з восьмого по четверте, були нагороджені цінними подарунками та грамотами міського ЦФЗН «Спорт для всіх». Команди призерів та переможців нагороджені дипломами, комплектами медалей та цінними подарунками. Також, родини, які посіли 1-3 місця отримали право представляти наше місто на обласному етапі змагань, які відбудуться 6 квітня в м. Полтава.

Організатори змагань висловлюють вдячність керівництву гімназії імені Т.Г. Шевченка (директор Аршинніков О.Г.) за сприяння в організації та проведенні спортивного заходу, команді волонтерів (НВК Гелікон), а також Нечупієнко В.Г. за надання спонсорської допомоги.

oznor
Перейти до вмісту