Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбувся день відкритих дверей Харківського національного університету внутрішніх справ (ФОТО)

На презентацію університету та його факультетів, у міський будинок культури завітали учні загальноосвітніх шкіл, студенти, коледжів та училищ міста Кременчук, Горішні Плавні, Кременчуцького району, їх батьки та вчителі.

Серед гостей на заході були присутні ректор університету генерал третього рангу Валерій Сокуренко, заступник керівника ГУНП в Полтавській області Денис Захарченко, міський голова Віталій Малецький. Про це повідомили у ГУ НП Полтавщини.

Ректор універтсету анонсував присутнім про те, що в Кременчуцький льотний коледж тепер в підпорядкуванні ХНУВсу і найближчим часом в місті розпочнеться підготовка курсантів-правоохоронців, а отже кременчужани зможуть навчатися в своєму рідному місті .

Викладачі університету розповіли гостям про умови вступу та спеціальності, за якими проводиться набір на навчання, інформацію про навчальний заклад, напрями підготовки та спеціальності, переваги та особливості навчального процесу, а також присутні гості отримати відповіді щодо вступу, складання ЗНО, переліку предметів, які необхідні для того чи іншого факультету.

Наостанок з творчими номерами перед гостями виступили студенти та працівники університету.

Перейти до вмісту