Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці латають дороги

Кременчуцьке КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» проводить тимчасовий ямковий ремонт дорожнього полотна на автошляхах міста. Такий вид ремонтних робіт асфальтобетонного покриття спрямований на ліквідацію ямковості та забезпечення комфортних умов для руху автотранспорту. Для ліквідації ушкоджених місць використовують різні ремонтні технології.

Наразі, як повідомили у Кременчуцькій міськраді, ШРБУ ліквідовує ямковість на вулицях Київській, Леонова, Богдана Хмельницького та Древаля.

Нагадаємо, минулого року шляховиками Кременчука було встановлено рекорд в частині виконання ремонтних робіт на міських автомагістралях. За інформацією КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління», торік було капітально та поточно відремонтовано 166 тис. 300 квадратних метрів доріг різного значення. Під час ремонту дорожниками застосовувалися різні технології. Огляд відремонтованих торік ділянок доріг показав, що після зими дорожнє покриття збереглося та на сьогодні перебуває в належному технічному стані.

За інформацією ШРБУ, цього року плановий ремонт доріг розпочнеться після встановлення нормативних показників температур зовнішнього повітря.

 

Перейти до вмісту