Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Щербанівська ОТГ приєдналась до освітньої програми CANactions School

Серед 100 заявок на участь в освітній програмі інтегрованого просторового планування ОТГ компанія CANactions School відібрала 30 найперспективніших громад України. Серед обраних — Щербанівська громада.

Компанія за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe підготували тренінг, який демонструє можливості перспективного розвитку громад, повідомляє Щербанівська ОТГ на своїй сторінці у Фейсбук.

“Якою бачать нашу громаду ментори? Налагоджений логістичний бізнес, що є слідством наближеності до міста, гарної транспортної розв’язки, проходження через ОТГ автомобільних доріг національного та міжнародного значення.Екологічність та розвиток «зелених коридорів» — серйозна можливість до розвитку зони відпочинку. Приваблення жителів громади, туристів з найближчих міст — це додатковий відсоток у місцевий бюджет”, – йдеться у повідомленні.

У грудні цього року буде готова концепція розвитку громади, яка стане поштовхом для створення та втілення різноманітних проектів. Як наслідок — гармонійний розвиток усіх складових громади.

Перейти до вмісту