Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Рятувальники нагадують полтавцям правила пожежної безпеки (ФОТО)

18-19 березня рятувальники провели профілактичні бесіди з мешканцями міст Карлівка, Полтава, Шишацького, Карлівського та Чорнухинського районів.

Під час спілкування з людьми фахівці Служби порятунку «101» розповідали як уникнути пожежі в будинку, під час перебування на природі, а також, як діяти у разі виникнення різних надзвичайних подій та ситуацій. Для того, щоб громадяни пам’ятали та дотримувалися елементарних правил безпеки, співробітники ДСНС вручали тематичні листівки. 

– Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області закликає громадян не провокувати пожежі в природних екосистемах, уважно слідкувати за протипожежним станом помешкань, не перевантажувати електромережу. Також, нагадуйте дітям про небезпеки пустощів з вогнем, сірниками, запальничками, легкозаймистими речовинами та уважно слідкуйте за їх дозвіллям! Пам’ятайте, що у разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події негайно телефонуйте за номером 101, – повідомляють в УДСНС України у Полтавській області.

Перейти до вмісту