Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Пирятинські очисні споруди запроваджують нову послугу

У Пирятині під головуванням заступника міського голови Ігоря Шикеринця відбулось засідання комісії по контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги, на якому розглянуто розрахунки Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд по встановленню тарифів на послугу з вивезення рідких побутових відходів.

Як Повідомили у Пирятинській міськраді, автомобіль-милосос з асенізаційною ємністю було придбано за кошти обласного екологічного фонду та бюджету міської ОТГ і передано на баланс підприємства у 2017 році.

Заступник міського голови Максим Варава повідомив, що за підсумками конкурсу підприємство визнано надавачем послуги з вивезення рідких побутових відходів на території ОТГ. Тому з метою забезпечення стабільної діяльності з надання нової для підприємства послуги необхідно встановити тариф.

Розрахунок планової собівартості тарифу в сумі 84 грн. 60 коп. за 1 куб.м. рідких побутових відходів представила начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова. Після обговорення вирішили, що поданий тариф дещо завищений, що не дасть можливості конкурувати з іншими місцевими надавачами цієї послуги.

За підсумками розгляду питання комісія рекомендувала виконавчому комітету встановити тариф у сумі 71 грн. 50 коп.

Перейти до вмісту