Ви тут:
Суспільство Україна 

Президент призначив полковника Кривоноса заступником секретаря РНБОУ

 

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко підписав Указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України та вручив йому службове посвідчення.

«Дуже важлива ваша характеристика – це ваша абсолютна нетерпимість до корупції. І це моє президентське доручення – нульова толерантність до корупції, щоб ми рішучими діями захистили армію, захистили оборонний комплекс від будь-яких нападів, або недовіри. Ми маємо зміцнити довіру суспільства  і міжнародних партнерів до оборонного комплексу», – підкреслив Президент під час зустрічі з полковником Сергієм Кривоносом. повідомляє прес-служба Президента.

«Я сьогодні прийняв рішення підписати Указ про призначення полковника Сергія Григоровича Кривоноса заступником Секретаря Ради Національної безпеки України. Буквально зараз є величезний суспільний запит на це призначення», – сказав Президент та згадав активну участь полковника Кривоноса в створенню Сил спеціальних операцій (ССО).

Президент відзначив високий професіоналізм та морально-людські якості полковника Кривоноса, а також підтримку військового з боку громадськості і добровольців в його діяльності на посаді заступника командувача ССО .

«Це демонстрація нового типу українського військового», – наголосив Президент та визначив напрямки діяльності новопризначеного заступника Секретаря РНБОУ. Глава держави доручив активізувати діяльність з питань переозброєння Збройних Сил України, інших збройних підрозділів, питань військово-технічного співробітництва, поглибити координацію діяльності територіальної оборони та посилити взаємодію в рамках співпраці України з НАТО.

 

Перейти до вмісту