Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

«Полтавські Пантери» закликали українців проголосувати в неділю (ВІДЕО)

Гравці місцевої команди з американського футболу оприлюднили відеозвернення в соцмережах.

Футболісти розповіли, що підуть голосувати після тренування 31 березня, і закликали не боятися брати на себе відповідальність, порівнюючи країну з командою:

«Ми беремо на себе відповідальність за свої рішення, так само як і під час кожного матчу. Адже вся країна – одна команда», – йдеться у відео.

Нагадаємо, у квітні розпочинається новий сезон Чемпіонату України з американського футболу. За попередньою інформацією, у рамках змагань Першої Ліги полтавцям складуть конкуренцію три команди: «Вікінги» (Миколаїв), «Dnipro United 2» (Дніпро), «Азовські Дельфіни» (Маріуполь).

Також гравці запустили проект зі збору коштів на нову форму.

Довідка

Команда «Пантери» заснована в 2017 році з бажання розвивати американський футбол і в Полтаві. Це перша спроба популяризувати цей вид спорту в місті. За 8 місяців вдалося зібрати гравців і взяти участь у Всеукраїнському чемпіонаті (Ліга ULAF). У 2019 році «Пантери» почали пробувати свої сили й у флаг-футболі (безконтактній версії американського футболу): зіграли у Всеукраїнському турнірі Winter Flag Football Cup 2019 та оголосили набір до жіночої команди.

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Неділя 31 березня для нас не лише день тренування. Це важливий день для країни – перший тур голосування за майбутнього президента України☝️Ми вважаємо, що зараз потрібно висловити свою точку зору та прийти на дільниці. Бо рішення всіх і кожного має значення: коли граєш у команді, дуже добре це розумієш. Будьмо командою, друзі! ⠀ ⠀ #panthers_pl #pantherspl #americanfootball #poltava #ulaf #af_ua #americanfootballukraine #полтавськіпантери #пантери #amfoot #poltavasport

Допис, поширений Американський футбол у Полтаві (@panthers_pl)

 

Перейти до вмісту