Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Олександр Біленький та Валерій Головко привітали жінок Полтавщини

Вітання з Міжнародним жіночим днем від голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького та голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Головка розмістили на сайті Полтавської обласної ради.

Дорогі жінки!

Вітаємо вас зі святом весни, любові та краси!

На ваших тендітних плечах – родинний затишок, виховання дітей, збереження та примноження культурних національних надбань.

У народній пам’яті назавжди закарбовані імена великих українок, які стали символом духовного подвижництва, мудрості та жертовності – княгині Ольги, Соломії Крушельницької, Лесі Українки, Оксани Мешко, Катерини Скаржинської та інших.

Незламна жіноча віра, зрима і незрима підтримка допомагають вистояти нашим воїнам, які захищають сьогодні українські кордони. Ваша життєва енергія, натхнення, невтомна праця, громадська та волонтерська діяльність є неоціненними у нелегкий для України час, примножують здобутки нашої держави та добру славу Полтавщини.

Щиро зичимо міцного здоров’я, особистого щастя, кохання, миру та добра! Нехай у ваших оселях завжди панують добробут та благополуччя!

Валерій Головко, голова Полтавської обласної державної адміністрації

Олександр Біленький, голова Полтавської обласної ради

Перейти до вмісту