Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Невдовзі на Полтавщині стартує Всеукраїнський фінал конкурсу “Учитель року-2019” у номінації “Основи здоров’я”

4 квітня у Полтавській області стартує третій тур Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2019”. Конкурсне випробування відбудеться в номінації «Основи здоров’я».

У ньому змагатимуться 25 учителів з усіх областей України, які здобули перемогу в обласному турі конкурсу.
Змагання триватиме тиждень на базі Полтавського навчально-виховного комплексу (ЗНЗ-ДНЗ) № 16 у два етапи: відбірковий та фінальний, інформує Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського.

Під час відбіркового етапу конкурсантам запропонують тести із фахової майстерності, практичну роботу та
методичний практикум. Далі визначать 12 лідерів, які продовжать змагання у фіналі. Вони братимуть участь
у конкурсних випробуваннях “Урок” та “Проект”.

Найвищі бали журі надасть конкурсантам, які доведуть свою професійну майстерність та презентують новаторські ідеї, зокрема представлять інтерактивні методи, спрямовані на формування та розвиток здоров’я збережувальної компетенції учнів.

Після завершення всіх конкурсних випробувань члени журі визначать 1 переможця та 2-х лауреатів.

Полтавщину на змаганні представлятиме учитель загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області Наталія Юріївна Масляник.

Конкурс педагогічної майстерності «Учитель року» проводиться в Україні 24-й рік поспіль. Цьогорічний конкурс проводитиметься у п’яти номінаціях – «Географія», «Захист Вітчизни», «Французька мова»,  «Вчитель інклюзивного класу» та «Основи здоров’я».

Конкурс розпочався 1 листопада 2018 року змаганнями зонального туру, переможці якого випробовували свої сили на регіональному рівні. У квітні 2019 року найкращі представники з усіх областей та м. Києва традиційно зустрінуться у фіналі, що проходитиме у Луцьку («Географія»), Запоріжжі («Вчитель інклюзивного класу»), Полтаві («Основи здоров’я»), Сумах («Захист Вітчизни»), Одесі («Французька мова»).

 

Перейти до вмісту