Кременчужан запрошують на дегустацію панкейків, сиру, кави, чаю та наливок
Традиційно протягом цих днів на головній площі міста працюватиме святкове «Масляне містечко», з’являться нові елементи декору, фотозони, працюватимуть розважально-ігрові майданчики, проходитиме багато цікавих заходів – спортивні змагання, майстер-класи, дегустації. Кременчуцькі підприємці готуватимуть для містян смачні страви, в тому числі і традиційно українські, повідомляє Кременчуцька міськрада.
Орієнтовний час проведення дегустацій
8.03.2019 з 11.00 до 13.00 – дегустація панкейків (американських млинців) з різними начинками; дегустація свіжообсмаженої кави від кафе «Рок-Кава»;
08.03 з 16.00 до 17.00 – дегустація різних видів чаю ТМ «Ліптон» від ФОП Лозовенко
9-10 березня – дегустація різних видів чаю ТМ «Алакозай»:
сб.09.03- з 11.00 до 14.00; нед. 10.03 – з 11.00 до 14.00;
9.03.2019 12.00 – ФОП Шаховцева – майстер-клас з дегустацією Полтавських галушок. 10.03.2019 12. 00 – майстер-клас з дегустацією Качаної каші;
09.03.2019 з 13.00 до 14.00 дегустація сирів «Сирне Королівство» ФОП Худієнко;
09.03.2019 з 12.00 до 13.00 дегустація козацького кулішу – 500 порцій від Гриль-бар “Корсар” ;
9-10 березня о 17.00 – дегустація млинців від пасічника Сергія Буряка по 25 кг кожного дня;
10.03.2019 з 12.00 до 13.00 – дегустація плову від кафе «Український смак»;
-
- 15.00 – дегустація наливки «П’янка вишня» від кафе «П’янка вишня»;
-
- 15.00 – дегустація блинів (без начінки, 100 шт.) від кафе «TARELKA»;
10.03.2019 з 12.00 до 14.00 – Дегустація імбирного чаю від кафе «Маестро»;
Дегустація карамелі від «Майстерня карамелі», дегустація печива від пекарні «ХОРС», дегустація питного меду від пасічника Анатолія Боднара, дегустація медів від пасічників Лисенка, Юхна, Гречаного.