Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Кременчужан запрошують на дегустацію панкейків, сиру, кави, чаю та наливок

8 – 10 березня 2019 року   у Кременчуці на площі Перемоги  проходитиме етнодійство проводів зими та Колодія «Кременчуцька масляна». Організатори заходу разом з кременчуцькими підприємцями підготували для кременчужан та гостей міста багато приємних сюрпризів.

Традиційно протягом цих днів на головній площі міста працюватиме святкове «Масляне містечко», з’являться нові елементи декору, фотозони,  працюватимуть  розважально-ігрові майданчики,  проходитиме багато цікавих заходів – спортивні змагання, майстер-класи, дегустації. Кременчуцькі підприємці готуватимуть для містян смачні страви, в тому числі і традиційно українські, повідомляє Кременчуцька міськрада.

Орієнтовний час проведення дегустацій

8.03.2019  з 11.00 до 13.00 – дегустація панкейків (американських млинців) з різними начинками; дегустація свіжообсмаженої кави від кафе «Рок-Кава»;

08.03 з 16.00 до 17.00 – дегустація  різних видів чаю ТМ «Ліптон» від ФОП Лозовенко

9-10 березня – дегустація різних видів чаю ТМ «Алакозай»:

сб.09.03- з 11.00 до 14.00;  нед. 10.03 –  з 11.00 до 14.00;

9.03.2019 12.00 – ФОП Шаховцева – майстер-клас з дегустацією Полтавських галушок. 10.03.2019  12. 00  – майстер-клас з дегустацією Качаної каші;

09.03.2019  з 13.00 до 14.00 дегустація сирів  «Сирне Королівство» ФОП Худієнко;

09.03.2019 з 12.00 до 13.00 дегустація козацького кулішу – 500 порцій від Гриль-бар “Корсар” ;

9-10 березня о 17.00 – дегустація млинців від пасічника Сергія Буряка  по 25 кг кожного дня;

10.03.2019  з 12.00 до 13.00  – дегустація плову  від кафе «Український смак»;

    1. 15.00  – дегустація наливки «П’янка вишня» від кафе «П’янка вишня»;
    1. 15.00  – дегустація блинів (без начінки, 100 шт.) від кафе «TARELKA»;

10.03.2019  з 12.00 до 14.00   – Дегустація імбирного чаю  від кафе «Маестро»;

 

 

 

Дегустація карамелі  від «Майстерня карамелі»,  дегустація печива від пекарні «ХОРС», дегустація питного меду від пасічника Анатолія Боднара, дегустація медів від пасічників Лисенка, Юхна, Гречаного.