Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутати Полтавської облради погодили Єдиний календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів в області на 2019 рік

14 березня, під головуванням Олександра Алексюка, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму.

У засіданні взяли участь перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод, заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, депутати обласної ради: Іван Близнюк, Владислав Мостовенко, Олексій Порохня, Олег Сазонов, Ігор Горжій, Олександр Ківшик, В’ячеслав Мінязев, Іван Сидоренко, Ірина Степаненко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники громадськості. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Депутати заслухали та схвалили звіт голови постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму Олександра Алексюка про роботу комісії за 2018 рік.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Буцький представив Єдиний календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів в Полтавській області на 2019 рік, який, після обговорення, депутати погодили.

Комісія також розглянула звернення голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артура Палатного щодо ситуації, яка складалася на туристичному ринку в зв’язку з прийняттям змін до Податкового кодексу України, узгодила пропозиції щодо місць встановлення в 2019 році спортивних майданчиків, придбаних за кошти обласного бюджету.

Перейти до вмісту