Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Автозаводський та Крюківський терцентри Кременчука отримали допомогу від бізнесу

Автозаводський та Крюківський територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг) вже кілька років поспіль тісно співпрацюють і отримують суттєву фінансову підтримку від Міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа»  та АТ «Джей Ті Інтернешл Компані Україна». Завдяки цьому  минулого року у тКременчуці реалізували проект  «Підтримка Центрів соціальної активності для літніх людей у Автозаводському та Крюківському районах м. Кременчука».

Сьогодні  міський голова Кременчука Віталій Малецький разом з директором корпоративної комуникації АТ «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна» Гінтасом Диргелою, який приїхав до Кременчука, та керівником  підприємства Джей Ті Інтернешнл у Кременчуці Костянтином Голишевим відвідали ці соціальні заклади, повідомили у Кременчуцькій міськраді.

 Автозаводським територіальним центром соціального обслуговування  за благодійні кошти було придбано сольові лампи для кімнат психологічного розвантаження, комп’ютери, звукове обладнання тощо.  Для Крюківського територіального центру соціального обслуговування були придбано комп’ютери та сценічні костюми для одного з колективів.

Як зазначають керівники територіальних центрів Лариса Дзюба та Ольга Миронова –  це не перша фінансова допомога, яка надається соціальним закладам, які працюють з людьми поважного віку  від  Міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа»  та АТ «Джей Ті Інтернешл Компані Україна». У 2008 та 2014 роках за благодійні кошти  проводилися ремонтні роботи, було придбано  комп’ютерну техніку, телевізійне,  мультимедійне,  необхідне медичне та інше  обладнання. Вони подякували міському голові Віталію Малецькому та спонсорам за ту вагому підтримку, яка надається у Кременчуці пільговим категоріям населення, в тому числі і людям похилого віку.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький подякував керівництву АТ «Джей Ті Інтернешл Компані Україна», як представникам соціально-відповідального бізнесу, за постійну підтримку соціальних закладів міста.

Директор з корпоративної комуникації АТ «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна» Гінтас Диргела пообіцяв, що співпраця підприємства з Кременчуком буде продовжуватися, і нові соціальні проекти обов’язково будуть втілені в життя.

Творчі ж колективи територіальних центрів підготували для гостей  та  студенів «Університету ІІІ віку»  яскраві концертні програми.

Перейти до вмісту