Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

8 квітня відбудеться перша відправка кременчуцьких призовників на строкову військову

Відправка молодих кременчужан на строкову військову службу відбуватиметься з призовної дільниці міста Кременчука, яка розташовується за адресою, вул. Генерала Жадова, 6.

Про це повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Нагадаємо, у Кременчуці призов та відправка громадян України на строкову військову службу 1992–2001 років народження проводитиметься з 1 квітня по 30 червня та з 1 жовтня до 31 грудня. Медичний огляд призовників, які підлягають призову на строкову військову службу, проводитиметься з 1 березня по 30 червня та 1 вересня по 31 грудня.

За направленням Кременчуцького об’єднаного міського військового комісаріату в поліклініках за місцем реєстрації призовників проводитиметься безкоштовна діагностика призовників, а саме: загального аналізу крові, загального аналізу сечі, біохімічного аналізу крові, серологічного аналізу крові на антитіла до вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ), аналізу крові на маркери вірусних гепатитів HBs антиген, сумарні антитіла до HCV, аналізу крові на реакцію мікропреципітації (РМП), визначення групи крові та резусналежності, флюорографічного обстеження органів грудної клітки, електрокардіографічного дослідження.

Перейти до вмісту