Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

4 бізнес-проекти та створення 10-ти робочих місць: у Полтавській ОДА відбулося засідання конкурсного комітету

22 березня у Полтавській ОДА, відповідно до Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Полтавській області на 2017-2020 роки, відбулося засідання конкурсного комітету з відбору бізнес-проектів.

Учасники засідання розглянули 4 цікавих бізнес-проекти, на реалізацію яких підприємці отримали кредитні ресурси та придбали необхідне обладнання, матеріали для здійснення своєї діяльності.

“Сьогодні перше засідання у 2019 році і дуже приємно, що все більше молодих підприємців прагне розвивати свій бізнес. Вони наповнюють економічне середовище області цікавими бізнес-ідеями та створюють нові робочі місця. На розгляд подали лише 4 проекти, але наголошую, що прийом заявок на участь триває до кінця року, а деталі конкурсу, контактну інформацію та пакет необхідних документів можна знайти на сайті ОДА”, – зазначила директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА Інна Іщенко.

За результатами обговорення та голосування комітет підтримав усіх 4-х учасників конкурсу, які здійснюють оптовий продаж зерна та добрив, розширюють роздрібну торгівельну мережу та мережу кур’єрської доставки, відкривають заклади громадського харчування.

Підприємці отримають фінансову підтримку на загальну суму 151 тис. грн та створять 10 нових робочих місць.

Перейти до вмісту