Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З 11 березня у Кременчуці оголосять тримісячник чистоти

З метою наведення належного порядку у місті після зимового періоду, своєчасного та безперебійного вивезення сміття з території міста, покращення його санітарного стану, підготовки до святкування Великодня, виконавчий комітет Кременчуцької міської ради прийняв рішення «Про проведення в місті Кременчуці трьохмісячника чистоти і порядку у період з 11 березня по 11 червня».

Відповідно до цього рішення керівники підприємств, організацій усіх форм власності, навчальних закла­дів, установ протягом трьохмісячника чистоти  повинні забезпечити наведення порядку на прилеглих та закріплених територіях. Комунальне підприємство «Благоустрій Кременчука»  має вжити комплексних заходів з впорядкування території парків, скверів, інших територій, які належать до земель комунальної власності та перебувають на утриманні підприємства.  Будуть впорядковуватися і  території  у парку культури та відпочинку «Придніпровський», Міському саду, парку « Миру»  та парку «Кюківський». Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

ТОВ «Житлорембудсервіс», ТОВ «Місто для людей Кременчук», ТОВ ЖЕП «Перспектива» мають вжити заходів щодо  приведення у належний стан цоколів будинків, парканів, прибудинкових територій, дитячих майдан­чиків, що перебувають на їх утриманні.

Комунальні підприємства КАТП- 1628 та «Благоустрій Кременчука» забезпечуватимуть технічну підтримку бюджетних та комунальних організацій і установ міста впродовж трьохмісячника чистоти і порядку.

У цей період комунальне автотранспортне підприємство 1628 безоплатно прийматиме вуличне сміття та гілля від комунальних підприємств, бюджетних організацій і установ, які здійснюватимуть його транспортування, на території міського звалища «Деївська гора».

У період тримісячника чистоти і прядку у Кременчуці традиційно проходитиме загальноміська екологічно-просвітницька акція «Зелена толока».

Перейти до вмісту