Ви тут:
PROвсе здоров’я Суспільство 

Як зробити гамбургер корисним: поради дієтолога

Якщо ви любите гамбургер, то зробіть його корисним.

Для цього необхідно лише добрати правильні інгредієнти, – наголошує дієтолог Світлана Фус.

А саме:
1. Хліб для бургера беріть з цільнозернового борошна.
2. Додайте важливу складову – м’ясо, рибу або птицю. Рекомендую в відварному вигляді, приготовану на парі або запечену.
3. Ніяких соусів і майонезу! “Спеціальні” соуси дуже калорійні і часто не дуже натуральні. Якщо хочеться, змішайте з зеленню авокадо або візьміть трохи гірчиці.
4. Не забувайте про зелень і овочі – чим більше, тим краще. Вони збільшать об’єм і краще наситять.
5. Для смаку можна покласти пряну зелень. В міру.

Такий бургер стане прийнятним варіантом поживного перекусу. Не рекомендую їсти бургер на ніч, – додає Фус.

Перейти до вмісту