Ви тут:
Суспільство 

В Україні офіційно запустили YouTube Kids

Офіційно запустили сервіс, завдяки якому батькам стане простіше знаходити відео, які подобаються дітям, вибирати канали, а також обмежувати час перегляду.

Як повідомляє ITC.ua, новий додаток можна завантажити безкоштовно на телефон, планшет або його можна використовувати на великому екрані за допомогою ChromeCast, Apple TV, ігрових приставок або Smart TV.

У додатку YouTube Kids зібрані розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини. Тут користувачі зможуть знайти мультфільми для дітей, навчальні відео, дати дітям послухати дитячі віршики та пісеньки, а також знайти зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мовами, математики або природі.

Додаток є безкоштовним за рахунок підтримки реклами. Всі рекламні оголошення в YouTube Kids чітко позначені як реклама, і вони попередньо перевіряються вручну, щоб переконатися, що вони відповідають правилам розміщення реклами. Це означає, що на YouTube Kids, наприклад, не дозволена реклама продуктів харчування або напоїв, відеоігор або рекламні ролики, призначені для дітей старше 12 років, або клікабелье реклама.

Перейти до вмісту