Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

Ukraine Global Scholars запрошує талановиту молодь

Українська благодійна організація Ukraine Global Scholars, метою діяльності якої є надання допомоги найбільш розумним та мотивованим українським учням у отриманні якісної вищої освіти в найкращих університетах світу, оголосила про старт п’ятого набору учасників.

Засновниками Ukraine Global Scholars є українські випускники та студенти провідних університетів США, таких як Гарвард, Йель, Принстон, Массачусетський технологічний інститут та багато інших, пише Освіта.ua

Щороку для участі у програмі обирають від 30 до 50 учасників, які отримують наступні переваги: фінансову підтримку під час вступного процесу (оплата тестів необхідних для вступу), безкоштовну підготовку до тестів та будь-яку допомогу пов’язану з вступним процесом.

Із часів заснування програми фіналістами Ukraine Global Scholars ставали вже три покоління талановитих українських учнів, 34 з яких вступили у 17 кращих приватних шкіл і 7 університетів США.

Загальна сума стипендій, отриманих фіналістами Ukraine Global Scholars у американських навчальних закладах за три роки, становить понад $8 млн. За останній рік 100% фіналістів програми були прийняті до приватних освітніх закладів і вибороли стипендії загальною сумою $3 млн: 14 фіналістів вступили у приватні школи, а 4 — до університетів.

Щоб стати фіналістом UGS, необхідно добре навчатись, займатись спортом, музикою або будь-яким іншим хобі, бути учнем 8-11 класів, бути готовим повернутись в Україну протягом 5 років після навчання на 5 років роботи в нашій країні за фахом – цього вимагає контракт, який підписують фіналісти, і бути готовим до плідної праці під час вступу.

Кінцевий термін подання заявок — 31 березня 2019 року.

Перейти до вмісту