Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській ОДА обговорили можливості імплементації інвестиційних проектів у сфері поводження з ТПВ (ФОТО)

Сьогодні у Полтавській ОДА відбулася робоча зустріч заступника голови облдержадміністрації Олега Пругла з представниками японської міжнародної компанії „Марубені Корпорейшнˮ.

Голова Представництва “Марубені Корпорейшн” в Україні Тецуо Акіяма, фахівець відділу проектів Представництва “Марубені Корпорейшн” в Україні Світлана Черничко та Олег Пругло обговорили можливості імплементації інвестиційних проектів у сфері поводження з твердими побутовими відходами.

Як розповів Олег Пругло, компанія “Марубені” є однією з найбільших торгових компаній Японії, яка поряд з торговими операціями усередині країни, активно займається експортом та імпортом, бере участь в інвестиційній діяльності, розробці природних ресурсів та інших видах діяльності. Також “Марубені” лідер серед японських торгових компаній виробників електроенергії та продовжує розвиватися, щоб вийти на один рівень з найбільшими виробниками в Європі та США.

– Є програма Уряду Японії по кредитуванню, у них дуже привабливий відсоток, менший ніж європейський, але процедура розтягнута і треба попрацювати у цьому напрямку. Ми маємо великий досвід, є певні напрацювання щодо поводження з ТПВ. Сподіваюся, що з цією фірмою у нас все вийде. У нас є всі можливості отримати дешевий кредит на заплановані заходи, бо проблема з ТПВ в області дуже серйозна. Я впевнений, що ми на правильному шляху, а чим більше пропозицій про співпрацю, тим простіше вибрати найкращу, – наголосив Олег Пругло.

 

Перейти до вмісту