Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбудеться міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя»

22 лютого у Кременчуці відбудеться II (міський) етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

Ініціатором і засновником всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» є Національний олімпійський комітет України, повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямків діяльності Міжнародного олімпійського комітету – надихнути молодих людей всього світу долучитись до спорту, сприйняти його філософію та жити за олімпійськими цінностями.

Змагання проходитимуть 22 лютого 2019 року на базі навчальних закладів міста: ліцею-інтернату №21 «Старт», на базі ЗОШ №1, на базі ліцею №11 «Гарант» , на базі ЗОШ №7. У них можуть брати участь учні 5-6 закладів загальної середньої освіти міста Кременчука. До складу команди навчального закладу входить 6 хлопчиків та 6 дівчат, які за станом здоров’я віднесені до основної медичної групи.

В програмі змагань: конкурс презентацій команд «Ми – олімпійська надія»; конкурс малюнків на тему «Олімпійський рух в Україні»; комплексна естафета; рухлива гра «Артбол»; вікторина на кращі знання олімпійського руху в світі.

Перейти до вмісту