Ви тут:
Відео Суспільство Україна 

Так звучить Україна: TAYANNA представила новий сингл «Очі» (слухати)

Українська співачкаTAYANNA представила новий сингл «Очі».

Сьогодні відбулася довгоочікувана прем’єра нового треку ТAYANNA – «Очі». Дивовижна синергія відразу декількох музичних культур, елементи національної етніки, східні мотиви й складні вокалізи – все це притаманне новій композиції співачки з майбутнього альбому «Фантастична жінка», повідомляють на сторінці у youtube.

«Ця пісня про мольфарку, яка живе в кожній жінці, справжня магія якої криється в її очах. Чоловіки дуже часто звертають увагу на них, тому мені захотілося розповісти про надприродню жінку, жінку-мольфарку, яка одним поглядом випромінює любов і силу в своїй слабкості», – коментує прем’єру TAYANNA.

Саунд-продюсером синглу виступив Віталій Телезин, відомий за своїми роботами над попереднім альбомом співачки “Тримай мене”, визнаний музичними критиками “кращим українським релізом 2017 року» і хітом-блокбастером «Фантастична жінка», який займав лідируючі позиції в українських радіочартах.

9 березня в клубі Bel’Etage відбудеться концерт-презентація нового альбому TAYANNA,в рамках якого братимуть участь відомі виконавці та музиканти: Alekseev, Kadnay, Laud, гурт Luiku, Марта Адамчук, Vera Kekelia, Руслан Квiнта i Мiша Марвiн.

Перейти до вмісту