Ви тут:
PROвсе Полтавщина Суспільство 

Шоумен з Полтави стане спеціальним гостем на Євробаченні-2019

Відомий український артист і шоумен родом з Полтави Андрій Данилко знову повернеться на Євробачення. Цьогоріч у Тель-Авіві в образі Вєрки Сердючки він виступить на міжнародному співочому конкурсі.

Проте, яку саме пісню виконуватиме і коли, наразі невідомо. Про це повідомляє офіційна група у соцмережі Євробачення Україна.

“Спеціальним гостем шоу стане відомий український артист Андрій Данилко, який в образі Вєрки Сердючки знову подарує глядачам скажену позитивну енергію! Яку саме пісню виконає артист і в якому з шоу він буде виступати поки що невідомо. Чекаємо на травень!”, – йдеться у повідомленні.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки вже виступав на Євробаченні у 2007 році з піснею «Dancing Lasha Tumbai». Тоді посів друге місце. Наразі є членом журі Національного відбору на Євробачення.

Євробачення у 2019 році відбудеться у Тель-Авіві (Ізраїль) 14, 16 по 18 травня.

Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка (нар. 2 жовтня 1973, Полтава) — комедійний актор, співак, сценарист, телеведучий, композитор. Народний артист України (2008). Виступаючи в цьому образі, став відомий спочатку як комедійний актор, а пізніше і як співак, повідомляє “Вікіпедія”.

Перейти до вмісту