Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Рятувальники провели навчання з цивільного захисту для працівників «Лубнитеплоенерго»

12 лютого на базі котельні ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» під керівництвом головного інженера Миколи Горбача відбулося планове спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту. До навчання залучили керівний та особовий склад ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго», аварійно-рятувальні підрозділи спеціалізованих служб цивільного захисту міста.

Основною метою навчання було вдосконалення методів узагальнення та аналізу даних про обстановку, що виникла під час надзвичайної ситуації, надання практики з проведення та розрахунків підготовки оперативної обстановки та обґрунтованих пропозицій для прийняття рішень, вміння своєчасно доводити завдання до виконавців та здійснювати контроль за їх виконанням, практичне вирішення прийомів і способів проведення рятувальних та інших невідкладних робіт, повідомили у Лубенській міськраді.

Під час проведення навчання відпрацювали наявність і справність засобів оповіщення, можливість безперешкодної евакуації людей із небезпечних приміщень, вміння діяти в екстремальних ситуаціях робочого персоналу котельні, організованість та злагодженість зацікавлених служб міста.

У ході проведення навчань брали участь керівний та особовий склад ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго», формування цивільного захисту, представники 18 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Полтавській області та головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Лубенської міської ради.

 

Перейти до вмісту