Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Протягом минулої доби ворог 11 разів відкривав вогонь по силам ООС

Протягом минулої доби російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі три рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

За повідомленням прес-служби сил ООС смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід” обстріли позицій наших захисників велися:
з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі селища ЛЕБЕДИНСЬКЕ; з гранатометів – в районі населеного пункту ПАВЛОПІЛЬ;  з мінометів калібру 82 мм. – в районі населеного пункту ПІСКИ; з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі селища ВОДЯНЕ.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник обстріляв наші позиції:
двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища КРИМСЬКЕ; з автоматичних гранатометів – в районі ХУТОРА ВІЛЬНИЙ; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища ПІВДЕННЕ; двічі з мінометів калібру 82 мм., – в районі населеного пункту ЖОВАНКА; зі стрілецької зброї – в районі населеного пункту СТАНИЦЯ ЛУГАНСЬКА.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не постраждав.

Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

За даними розвідки, 6 лютого, двох окупантів знищено та один отримав поранення. Також знищено вантажівку російсько-окупаційних військ марки “УРАЛ”.

Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню

 

Перейти до вмісту